3-5 gündür benim bagajdan bariz ses geliyor. Öyle böyle değil, "tak - takk - tuk" falan... Yani binen çocuk da olsa "abi ses geliyor" diyebilir. Özellikle bagajdaki tüm eşyaları boşalttım. Hatta kriko vb. alet edavatı da!. Yine geldi ses.DOGAN demiş ki:...bagajdan tıkır tıkır sesler geliyor
Ben bugün iki tane belediye işçisi çıkardım bagajdan; matkapla kazı yapıyorlarmış!. :mrgreen: :mrgreen:SAFAK SAHIN demiş ki:ARKADAŞLAR BAGAJDA FARE FALAN OLMASIN. :D ;)
Devrim demiş ki:3-5 gündür benim bagajdan bariz ses geliyor. Öyle böyle değil, "tak - takk - tuk" falan... Yani binen çocuk da olsa "abi ses geliyor" diyebilir. Özellikle bagajdaki tüm eşyaları boşalttım. Hatta kriko vb. alet edavatı da!. Yine geldi ses.DOGAN demiş ki:...bagajdan tıkır tıkır sesler geliyor
Sonra farkettim ki bagajın altındaki yedek lastiğin de altında bir plastik uzantı var. O boşta gibi duruyor. "Sanırım" ondan... 3-5 gün önce bir arkadaşla, yedek lastikle ilgili bir sohbette arabanın (bagajın) başındaydık. Bagajdaki, lastiği "düşüren" o kolun aşağı tarafındaki beyaz plastik yuvarlak kapağı gevşetmiş ve geri sıkmıştım. Belki o ara alt taraftaki bahsettiğim uzun plastik altlığı da gevşetmiş olabilirim.
Neyse... Servis (bakım) zamanım geldi (10006 Km'deyim), serviste baktıracağım artık... Demek istediğim alet edavat kısmına da bir bakabilirsiniz...
Tolga demiş ki:hade bakalım ben yapamadım boya balkonda dururu beklıoruz resımlerını
mcagriunal demiş ki:Bir diğer sorunum viraj kolçaklarının olmaması. Bunu bilerek aldım ama servise fiyatını sorunca yuh dedim. Bir tanesi 63 YTL. İki tanesine 126 YTL veremem valla.
tolga kardeşimiz aldı ve birkaç kişiye gönderdi ordan biliyorum fiyatıda teki 15 ytl idi sanırım
mcagriunal demiş ki:tolga kardeşimiz aldı ve birkaç kişiye gönderdi ordan biliyorum fiyatıda teki 15 ytl idi sanırım
Bende biraz da orjinallik takıntısı var. Hoş bunun orjinali olsa ne olacak diye de düşünülebilir.
Hemen herkesin bi' derdi olmuştur bagaj sesleriyle. Ben, Clio3'lerin yapımı tasarımı zamanında bir işçinin bagaj civarında hayatını kaybettiği ve o seslerin o ruha ait olduğu şeklinde bi' rivayet sallamak istiyorum ortaya!. :D Bagajda bi' ruh çağırma seansı yapalım diyorum. :mrgreen: Şaka bir yana Çağrı; bagajda ne var ne yok boşaltıp bi' test sürüşü yap derim. Bagajdaki tüm eşyalar, bagaj rafı, kriko takımı, alttaki yedek lastik... Sonra tek tek yerleştirerek dinle sesleri. Eğer bagaj boşken de geliyorsa kesin bagaj kapısıyla falan ilgilidir herhalde...mcagriunal demiş ki:Benim en büyük sorunum bagajdan gelen sesler...
Bununla ilgili çeşitli zamanlarda konuştuk, onları okursan güzel olur. Viteslerimiz -evet- genel olarak kemikli. Fakat bende 1'inci vitesin diğerlerinden bir farkı yok. Bazı arkadaşlar belirtmişlerdi; yüksek ya da orta, 1'inci vitese göre yüksek sayılabilecek süratlerde, 1'e atmaya çalışıyorsan şayet, o noktada kemiği fazla hissedebilirsin...mcagriunal demiş ki:...aracın birinci vitesi çok kemikli...
Ah ah, koltuk yükseklik ayarı ne "iyi" bir şeymiş!. Belki senin derdini o çözer ama şu an aracının modelini bilemiyorum. Şahsen problemim yok sürüş pozisyonuyla. 84 model Tofaş araçlarına alıştığımdan sanırım, pedaller bana iyi geliyor... Ama bu konuda şikayetçi arkadaşlarımız yok değil.mcagriunal demiş ki:......sürüş pozisyonu... ...Açıkçası yerimi bir türlü ayarlayamadım. Sizlerin oturma pozisyonunu nasıl ayarladığınız konusunu dinlemek isterim...
Dediğine aynen katılıyorum Çağrı. Ben de bi' ara gıcık oluyordum. Ben de ayakkabımın topuğundan falan sandım. Neden sonra farkettim paspastan kaynaklandığını. Ara ara kontrol ediyorum paspasın pozisyonunu. Sabitlemek iyi olabilir belki...mcagriunal demiş ki:...Paspas sürekli öne kayıyor ve bu kulakçık debriyajla ayağımın arasına giriyor... ...Şimdi her arabaya binişte paspası biraz geri çekiyorum...
Bu viraj kolçağı, şu camların da üstündeki tutacaklar mı? Eğer onlar ise, arabaya binen bi gırgır geçiyor neden olmadığı ile ilgili... Çağrı, ben de orjinal hastasıyım ama evet o fiyata da alınmaz onlar... Forumda daha önce bahsi geçti, daha ucuza işe yarar şeyler bulunabiliyor...mcagriunal demiş ki:Bir diğer sorunum viraj kolçaklarının olmaması. Bunu bilerek aldım ama servise fiyatını sorunca yuh dedim. Bir tanesi 63 YTL. İki tanesine 126 YTL veremem valla.
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ve 125 misafir