SAFAK SAHIN demiş ki:...tamamlanmş hali
[ img ]
ben zor olur zannediyordum ama metinim sağolsun beni cesaretlendirdi ve yaptık...
Murat demiş ki:Ellerinize sağlık acaba bir gün boyama organizasyonu falan mı yapsak biyerlerde buluşup.İzmit-İstanbul arasında mesela autodrom falan olabilir nedersiniz ?
-Bize tecrübesi ve yeteneğiyle ışık tutacak arkadaşlara ihtiyaç var diye düşünüyorum.
SAFAK SAHIN demiş ki:...O kapı kolu metinin boyadığı kapı kolu.Onu tekrar zımparaladık ama boyamadık .o orda kalmış yanlışlıkla.Devrim hocam , sayın akademisyenim nasıl olmuş beğendinizmi .Bir ara gündüz fotoğraflarınıda koyacam...
mesut_gtr demiş ki:abi araban çok hoşş ama oğlunun arabası daha bi havalı duruyo Allah bağışlasın abi oğlunda çok yakışıklıymışş nazar değmesin kazasız belasız sürüşler
SAFAK SAHIN demiş ki:DEVRİM SENİN KAĞIT BANTLA YAPTIĞININ AYNISINI YAPTIK AMA BİRAZ DAHA PAÇOZU OLDU.BİZ GELİŞİ GÜZEL HIZLI VE ÇART ÇARTA YAPIŞTIRDIK.AYRICA SENİN YAPTIĞIN BANTLAMAYADA HAYRAN KALDIK.YA SEN BANTLARKEN ÖLÇÜP BİÇTİNMİ.O NE GÜZEL BANTLAMA OLMUŞ.AMA BİZİMKİDE İYİ OLDU... BANA CESARET VEREN VE YARDIMINI HİÇ EKSİKETMEYEN METİNİME (Metheene)TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.iyiki varsın dostum.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir