oggomoggo demiş ki:İzmir'e katılabilirim. İstanbul'a da katılmak isterdim ama...
KAZIMYILMAZ demiş ki:Yapalım artık İzmir'de de birşeyler ya :) Sayı artıyor sanki...
onurksk demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Yapalım artık İzmir'de de birşeyler ya :) Sayı artıyor sanki...
Bizde İzmir olarak kendi aramızda mini organizasyon yapalım bari şu yağmurlar bi geçsinde kordona gidelim
:beer:
KAZIMYILMAZ demiş ki:oggomoggo demiş ki:İzmir'e katılabilirim. İstanbul'a da katılmak isterdim ama...
İzmir'den olduğun için belki pano mesajlarımız karışıyor olabilir. :lol:
oggomoggo demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:oggomoggo demiş ki:İzmir'e katılabilirim. İstanbul'a da katılmak isterdim ama...
Vallahi olabilir Hocam.
İzmir Neredesin Hocam? Ben Aliağa
Onur KSK zaten biliyoruz. :)
Kordon çok iyi olur ama dönüş için içmeyen birileri olması lazım yanımda.
KAZIMYILMAZ demiş ki:oggomoggo demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:oggomoggo demiş ki:İzmir'e katılabilirim. İstanbul'a da katılmak isterdim ama...
Vallahi olabilir Hocam.
İzmir Neredesin Hocam? Ben Aliağa
Onur KSK zaten biliyoruz. :)
Kordon çok iyi olur ama dönüş için içmeyen birileri olması lazım yanımda.
İş yeri A.O.S.B.'de,
ev Hatay'da... :)
Evet ya haklısın senin dönüş yolunda çevirme olabilir menemen civarlarında dimi?
Ama cidden şu havalar az düzelsin yapalım ya birşeyler içer muhabbet ederiz çok güzel olur.
erim demiş ki:Sevgili İzmirli Arkadaşlar , Istanbul Organizasyon sayfasını İzmir yapmışsınız :) Lütfen İzmir buluşması diye yeni bir konu açıp oradan organize olunuz :)
Sevgiler.. :)
Beni de haberdar edin.. Ben de gelmeye çalışırım İzmire sayı fazla olursa..
cavit37 demiş ki:selamlar.
benide yazın listeye kartal dan
autodrom tuzlanın neresinde? orhanlı tarafındamı??
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir