:)
devrim gecmis olsun..
ne diyeyim abicim bi dahasını yaşamazsın insallah (ki baya bi gider artık bu korku) ;)
Yok bee, ben mi kızıyordum? Ya da kızma değil de uyarıdır belki. Çünkü onu ben de hep yapıyordum. Hatta bazı arkadaşlar beni de uyarıyordu. "Depoyu sonuna kadar kullanma", "yakıt biterse iş çıkar" diye... Senin iletiyi okurken "bak ben sana demiştim" diyorsun sandım. Meğer benim dediklerimi yazmışsın. Ama hatırlayamadım... Çünkü genelde ben de yakıt biiip'inden sonra kilometrelerce giderim. Hatta bir keresinde 120 kilometreyi mi ne gördüm. Bunu yazdığımda biri uyarmıştı beni. :DMaYuCeL demiş ki:Abi bu arada bişi dicem ama kızcaksın bana. Hatırlıyor musun ilk aracı aldığımızda ben deponun kaç km gittiğini denemek için ışık yandıktan sonra da yola devam ediyordum ve sen bana kızıyordun...
Evet :) Biraz korku biraz da sinir! :) Biip'i duyar duymaz gidip dolduracağım valla depoyu. Dedim ya ders oldu diye...impossible demiş ki:...ne diyeyim abicim bi dahasını yaşamazsın insallah (ki baya bi gider artık bu korku) ;)
Evet. Aslında tek gariplik bu. Diğer belirtilen noktalar normal. Yai 2008 Clio 65hp'nin ekranı böyle.MaYuCeL demiş ki:...farklı bi yaklasımla bakınca da, depodaki yakıtın bitmis son cizgisine inmis ama uyarı ısıgın yanmamıs diyebilirim...
Devrim demiş ki:Evet. Aslında tek gariplik bu. Diğer belirtilen noktalar normal. Yai 2008 Clio 65hp'nin ekranı böyle.MaYuCeL demiş ki:...farklı bi yaklasımla bakınca da, depodaki yakıtın bitmis son cizgisine inmis ama uyarı ısıgın yanmamıs diyebilirim...
Ya aslında en başta adam gibi anlatsam da olurdu da, şu görünüm bana tuhaf geldiği için oyun yapayım dedim... Muhammet'in de fark ettiği gibi, kontağı çevirdiğimde yakıtın en dibe indiğini görüyordum ama ne yakıt ikaz sesi (biiip) geliyordu ne de ışığı yanıyordu. Sakat bir durum, yine yolda kalırım kesin diyordum ki bu akşam seyir esnasındayken nihayet öttü arkadaş. Ve sağ-üstteki ikaz lambası da yandı. En yakın zamanda depoyu doldursam iyi olur. Ya değilse yine yolda kalacağım. :)
Neyse. Çok büyük ihtimal problem, servisteki arkadaşın yakıt göstergesini analog olarak göstermesidir sanıyorum.
Yani böyle de bir şeyle karşılaştım ya, ne diyeyim artık. :D
Servis vaktinin yaklaştığını gösteriyor o. Normalde yağda veya seviyelerde sorun yok da son bin ya da 1500 kilometrede çıkıyor o hep. :)MaYuCeL demiş ki:...legene benzeyen ısık hangi ısık abi. Yag ısıgıdır kesin ama cok enteresan bir sekilde göstermisler. insan bir damlalıgın ucundan damlayan yag damlası ile gösterirdi. :)
:D :D :D Aynen valla.impossible demiş ki:...abi sen kalıcan bi daha yolda böyle giderse,devrim senin benzinlisini kullandıgını düşünemiyorum artık :P
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir