17 Nisanda gün içinde şehiriçi 50-60 km yol yaptıktan sonra aracı yol kenarına çekip markete uğradım. 10 dk sonra aracı çalıştırmak için kontağı çevirdim ve araç içi bayram yeri oldu. silecekler çalışıyor, dörtlüler garip seslerle çalışmaya çalışıyor. Bütün ışıklar yanmakla yanmamak arasında kararsız. Aracı terkettik. İlk aklıma şase yapmış olma ihtimali geldi. Yakın zamanda taktırdığım cd çalar sanki problem veriyormuş gibi geldi. Bagajı açamadım tabi. Etraftan bir pense bulup kutup başını söktüm. Servisi aradım, beyin arızası dedi. Akşam saat 6 olduğu için renault yardımı arayın dediler. Aradım, müşteri temsilcisi beni ümraniye nöbetçisine aktardı. Aküden olduğu söyledi ve bir fiyat verdi ki sinirlendiğimi anlayıp uzatmadan kapattılar. Rakamla yalnız 350 yazıyla #üçyüzelli# :o
Eş-dost yardımı sanayide 145 liraya 60 amperlik (orjinali 47 idi) İnci akü takıldı. Düzenli bakıma giriyorum, neden servis değiştirmeyi önermedi? Şikayetçi olabilir miyim? 350 lira nedir yahu? Bu araç bitmeye yakın uyarı vermiyor mu? Bu kadar pahalı bir servis hizmeti volvo ve ferrariye biniyormuş hissi yarattı. Bir taraftan mutlu oldum. =@