Selam,
Bende bir süre total'dan aldım iyi bir sıkıntı yoktu. Şimdi opetten alıyorum sanki araç daha sesizleşti. ilk marşa basmada daha iyi. Shell içinde yorumum çok çabuk bitiyor.
Bilginize..
Ferdi
Tolga demiş ki:euro dızelın farkı ne normalden?
oguz1 demiş ki:...Mazotun içindeki karbon ppm cinsinden ifade ediliyor ve eski kara mazotun 7000ppm, kırsalın 1000ppm, euro dizelin ise 50ppm dir...Tolga demiş ki:euro dızelın farkı ne normalden?
filip34 demiş ki:Oğuz bu nebe abi döktürmüşsün. Bilgi paylaşımın için teşekkürler...
Bahadir demiş ki:...Ama uzun yolda da Total bulmak gerçekten zor iş ne yalan söyleyeyim. O yüzden gideceğim yere gitmeden önce mutlaka kendi istasyonumdan depoyu dolduruyorum. O da tabiki en azından 1000 km demek. ve haliyle yetiyor bana. Görüşmek üzere herkese iyi günler
zigana_T demiş ki:Arkadaşlar Oğuz1 arkadaşımızın da dediği gibi Euro Diesel de kükürt ve karbaon atık oranları daha düşük. Ancak ben Euro3 ile Euro 4 motor farkını anlayamadım. Euro 4 motorun yakıt kullanımdaki farkı ne acaba? Bu durumda en uygun yakıt( euro 3 uyumlu) hangi şirketten alınmalı?? Şu an son olarak dün, Shell den doldurdum depoyu. Sabah ilk çalışmada ve sessizlik noktasında çok memnunum. Ama arkadaşlar eken bittiğini ssöölediler. Onu da tecrübe edeceğiz bakalım.. Bugün yaptığım ölçümde 1 litre yakıt ile uzun yolda 24 km, karışık olarak 18-20 km yol gittim. Sizce nasıl?? Selamlar..
Devrim demiş ki:Konser için İstanbul'a giderken tam depo Total aldım. Dönüşte, İstanbul'u çıkmadan işlek olduğunu düşündüğüm bir Shell'den tam depo aldım. Almaz olaydım, aracın çekişi çok ama çok az düştü. İlk bir kaç kez "bana öyle geldi" dedim. Ama şu an şehir içindeyim halâ aynı histeyim. Öyle ki gıcık olmuş durumdayım...
Total'den şaşmayacağım.
:mrgreen: Haklısın yapmazdım, yapmak istemedim ama, geçen sefer -yine konser için- İstanbul'a gelip dönerken, inan kilometrelerce Total bulamadım. Yok da yok, Total yok İstanbul çıkışında...oguz1 demiş ki:Devrim sen böyle bişey yapmazdın. Ama tecrübe olmuş. Total doco. Başkası bizimkinin midesini bozuyor. ;)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir